Hoger in Google komen

Hoog in Google met onze SEO optimalisatie

SEO specialisten die échte resultaten leveren!

+
tevreden klanten
%
klanttevredenheid
online marketing specialisten
+
jaar ervaring

Hoger in Google komen?

Ook u kunt met uw website hoog in Google komen. Laat een gratis SEO scan uitvoeren en ontdek direct al uw online kansen!

Hoger in Google door nuchtere aanpak

Heeft u een website en/of webwinkel en is het uw grote wens om hoger in Google te komen? Wilt u graag dat uw website vindbaar is op de eerste pagina of neem u enkel genoegen met een eerste positie bovenaan in Google? Dat begrijpen wij als geen ander. Uit onderzoek is gebleken dat een derde van alle bezoekers direct op de eerste link klikt. Het is dan ook een felbegeerde positie. Als u hoog in Google staat dan zullen meer mensen op uw website klikken met als logisch gevolg meer omzet door impressies en een hogere conversie. SEO-Optimalisatie.com haalt alles uit de kast om uw bedrijf hoog in Google te brengen. Hoe we uw bedrijf helpen om hoger in Google te komen? Wij passen hiervoor SEO (Search Engine Optimization) toe. Dit is een techniek die wij tot in de puntjes beheersen. 

Onze voordelen op een rij

SEO-Optimalisatie.com is dé SEO specialist die ervoor zorgt dat uw website hoog in Google komt te staan. Dit zijn onze unieke voordelen:

✓ We zijn betaalbaar
✓ Maandelijks opzegbaar
✓ Geen minimale doorlooptijd
✓ Geen wurgcontracten
✓ Geen vakjargon maar heldere taal
✓ Wij verkopen geen zoekwoorden maar online succes
✓ No-nonsense mentaliteit: afspraak = afspraak
✓ Altijd één vaste contactpersoon
✓ Alle resultaten gemonitord in een Online Dashboard

Betaalbaar hoog in Google

Wij geloven niet in dure kantoren, maatpakken en lease auto’s maar blijven gewoon zoals we zijn en doen ons werk tegen een vast laag uurtarief.

Maandelijks opzegbaar

U hoeft niet bang te zijn voor wurgcontracten. Met een goede service hopen wij u aan ons te binden. Al onze werkzaamheden zijn dan ook maandelijks opzegbaar.

10 jaar ervaring

Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van online marketing kunnen wij elke uitdaging aan. De klanttevredenheid is hoog. Ook uw website brengen wij hoog in Google.

In 3 stappen hoger in Google komen

Er zijn honderden factoren die meespelen om hoog te scoren in Google. Google werkt volgens een bepaalde systematiek en hoe hoog een website scoort is gebaseerd op factoren zoals inhoud, laadtijd, kwaliteit, leeftijd van een domeinnaam en links van en naar een website. Het is de kunst om uw diensten zo eerlijk mogelijk te vertalen naar de regels van Google. De drie grote pijlers om hoger in Google te ranken zijn:

Inhoud: Kwalitatieve content belangrijk

Goede en sterke content wordt door Google beloond met een hoge positie van uw website. Wat is nu precies kwalitatieve content? Veel en goede informatie over uw product of dienst is heel belangrijk. Google moet ervan overtuigd worden dat uw website de meest relevante informatie biedt aan bezoekers en zal u als een autoriteit bestempelen op het gebied van de betreffende zoekwoorden. Uw teksten moeten kwalitatief goed zijn en voldoende woorden bevatten. Informeer uw bezoekers op een eerlijke en oprechte manier. Google zal dit waarderen en u een hoge positie in Google geven.

Techniek: Optimaliseer de techniek van uw website

U bent er nog niet als u sterke en relevante website teksten heeft. Het is zeker zo belangrijk dat de achterliggende techniek op orde is. Google stelt hoge eisen en wij zorgen ervoor dat uw website op alle gebied aan die eisen voldoet. Zo is bijvoorbeeld de laadsnelheid om belangrijke voorwaarde om hoog in Google te komen. Bezoekers hebben geen geduld om een paar seconden te wachten tot de site geladen is. Een site die binnen een halve seconde geladen is zal dan ook beduidend beter scoren. Ook een goede weergave op mobiele apparaten is een factor die steeds meer gewicht in de schaal legt.

Daarnaast is veiligheid belangrijk evenals een goed gebruik van vetgedrukte teksten, koppen en afbeeldingen. Google let nauw en daarom moeten afbeeldingen goed benoemd en geoptimaliseerd zijn voor een snelle laadtijd. De naam en de structuur van de internetpagina’s spelen ook een rol. Al deze factoren hebben te maken met de onderliggende techniek. Genoemde zaken zijn meestal automatisch te regelen via het gebruikte content management systeem (CMS). Uiteraard moet het CMS er wel de mogelijkheid voor hebben. De juiste techniek is het fundament van uw website. Als dat in orde is dan kunt u zich focussen op andere zaken.

Elke dag uw online resultaten inzichtelijk in beeld via ons online marketing dashboard.

Populariteit: Wees een autoriteit

Google wil graag weten hoe populair uw website is en het bepaalt mede uw positie in Google. Populair zijn op het internet is veelomvattend. Vinden anderen uw website relevant en bent u een autoriteit op het gebied van het betreffende zoekwoord? Google zal dat zeker waarderen. Ook kijkt Google naar verwijzingen, hoe meer mensen naar uw website verwijzen hoe beter. Ook wordt uw populariteit gemeten door te kijken naar het aantal links van en naar uw website. Veel links is natuurlijk mooi maar de waarde van die links is veel belangrijker. Kwalitatieve links moet je echt verdienen. Is er een link van een zeer bekende en goed scorende website? Daar kunt u blij mee zijn want deze ene is veel meer waard dan tien links van kleine, onbetrouwbare websites.

Hoger in Google door unieke aanpak!

Met slimme foefjes en achterhaalde trucjes Google voor de gek houden gaat niet werken. U kunt uw website alleen maar online succesvol maken door een strategische aanpak. Dagelijks zoeken duizenden potentiële klanten op het internet naar uw producten of diensten. Hoe zorgt u ervoor dat deze potentiële klanten op uw website terecht komen en ook werkelijk klant worden? Daarvoor moet u eerst weten wie uw doelgroep is en waar deze mensen zich bevinden. Als u veel weet over uw doelgroep kunt u aan de slag om de juiste zoekwoorden te analyseren. Daar komt de zoekmachine specialist om de hoek kijken om u te helpen. Door middel van een zoekwoorden onderzoek helpen wij u om de meest kansrijke zoekwoorden te vinden. Door te letten op het zoekvolume van de zoekwoorden en de concurrentie op de zoekwoorden kunnen we een prognose maken van het rendement. Aan de hand daarvan maken wij een definitieve selectie van de zoekwoorden. Optimalisatie van uw website kunt u het beste uitbesteden aan de zoekmachine specialist!

Een SEO specialist brengt u hoger in Google!

De beste manier om uw website hoger in Google te krijgen is om een specialist in te huren. SEO-Optimalisatie.com is een ervaren en deskundige specialist die al veel klanten naar de top van Google heeft gebracht. Wij zetten een gedegen online strategie in die zorgt voor meetbare resultaten. We maken een grondige analyse van uw website en die van uw concurrenten en uw doelgroep en hun behoeften brengen wij in beeld. U wordt door ons volledig ontzorgd. Content, techniek en populariteit zijn belangrijke elementen om hoog in Google te komen. Wij optimaliseren uw gehele website grondig en maken deze succesvol met hoge zoekresultaten!

Dagelijks uw online succes checken

Uw online succes is meetbaar via onze Online Portal. U ziet direct het effect van onze werkzaamheden. Wilt u meer weten over uw online kansen? Neem gerust contact met ons op.

Klaar voor meer online succes? Ontvang een gratis SEO scan!