Home SEO specialist

Ervaren SEO specialisten met échte resultaten!

Onze SEO specialisten maken hun beloften waar!

Wij bieden een unieke persoonlijke aanpak. U heeft een vast contact persoon die u altijd kunt bereiken. In ons online dashboard portal kunt u dagelijks alle online resultaten volgen.

Gewoon een SEO specialist zonder fratsen!

Wij zijn een zoekmachine optimalisatie bureau dat met de voeten in de klei staat. Wij werken tegen een vast betaalbaar uurtarief. U kunt onze werkzaamheden maandelijks opzeggen. U zit nergens aan vast!

De top van Google halen, voor minder gaan wij niet!

Onze aanpak heeft gegarandeerd resultaat!

Hoe wordt de top van Google bereikt?

Maak kennis met onze SEO specialisten!

Henri Verhagen

Eigenaar

Henri kent de zoekmachine optimalisatie strategie door en door. Hij streeft naar de ultieme goedkeuring van Google en mooie zoekresultaten maken hem heel blij. Voor elke klant bepaalt hij welke online strategie de beste is.

Stephanie Boer

Online Marketeer

Stephanie is overal inzetbaar. Ze gaat elke dag op een creatieve en enthousiaste manier aan de slag met de online marketing strategie en geeft zo handen en voeten aan de online doelstellingen.

Lies Schreuders

Copywriter

Lies heeft een passie voor schrijven en daar is ze op allerlei manieren druk mee. Ze werkt voor de lokale krant en schrijft daarnaast pareltjes van teksten voor onze klanten.

Corine Koek

Content marketeer

Corine is onze ’talenknobbel’ en is dol op taal. Samen met onze klanten weet zij elke boodschap te vertalen naar mooie passende content. Door haar wordt ook over de grens online resultaat geboekt.

Onze “assistant”

Persoonlijke assistent

Onze SEO specialisten weten veel, maar deze Google assistent weet écht alles!

Een ervaren zoekmachine optimalisatie specialist inhuren?

Onze unieke visie en missie op zoekmachine optimalisatie!

"Uw marketing is niet klaar als uw website bovenaan in Google staat. Wat u wilt is dat er zich nieuwe klanten aanmelden en dat uw omzet stijgt. Hoog in Google staan is één van de middelen om dat te bereiken. Wij maken van uw website een generator van nieuwe klanten."
Henri Verhagen
SEO specialist

Op de jonge leeftijd van 21 jaar durfde Henri Verhagen de stap te zetten naar het zelfstandig ondernemerschap. Hij werkte bij een groot internetbureau waar hij slechts een klein radartje was en enkel voor grote klanten werkte. Daar had hij genoeg van.

Henri zag in dat ook kleine bedrijven met kleine budgetten grote online resultaten kunnen behalen en met zijn zoekmachine optimalisatie bureau sprong hij in deze niche van internetmarketing. Hij bewijst dat internetmarketing voor iedereen betaalbaar is. Hij weet uit ervaring dat als ondernemers hun omzet zien groeien door de inzet van onze online marketing zij steeds meer zullen investeren in internetmarketing.

De aanpak van Henri is succesvol, dat is wel gebleken in de 10 jaar dat SEO-Optimalisatie.com aan de weg timmert. Als zoekmachine optimalisatie specialist weet hij de vindbaarheid van klanten structureel te verbeteren. Maar enkel in de top van Google staan is geen doel op zich. Het is natuurlijk prachtig maar als het geen nieuwe klanten oplevert dan heeft het geen meerwaarde. Onze SEO specialisten zorgen ervoor dat websitebezoekers overgaan tot aankoop van uw producten of diensten. Het uiteindelijke doel is dat u nieuwe klanten bereikt en meer omzet genereert en daar zorgt SEO-Optimalisatie.com voor!

Google wil een kwalitatieve zoekmachine blijven en met slimme foefjes en achterhaalde trucjes bereiken wij niets. Enkel met eerlijke online marketing waarbij wij uw producten en diensten zo puur en oprecht mogelijk vertalen naar de regels van Google kunnen wij u laten scoren. Bij Google is het niet persoonlijk, er zit een systematiek achter de waardering voor uw website. Weet wat uw kracht is en focus online op uw Unique Selling Points. Wij maken van uw website een autoriteit waar Google niet omheen kan. Dit doen wij structureel zodat uw website niet alleen bovenaan in Google komt maar daar ook blíjft!

Veel bedrijven hebben de weg naar deze SEO specialist gevonden en met het gewenste resultaat! Toch kiest Henri ervoor om een kleinschalig bureau te blijven. Het vaste team is goed op elkaar ingespeeld en is van begin tot eind betrokken. Een goed, persoonlijk contact met de klanten vinden wij belangrijk. Daarom heeft u tijdens het gehele traject te maken met altijd 1 vast contactpersoon. Als een klant ons belt om ons te vertellen dat het aantal websitebezoekers is gestegen of het aantal bestellingen is toegenomen dan worden wij daar erg blij van. Dat ons werk effect heeft en dat wij het verschil kunnen maken motiveert ons enorm!