Bovenaan in Google komen

Bovenaan in Google komen met onze specialisten

Kwaliteit en expertise van ervaren SEO specialisten!

+
tevreden klanten
%
klanttevredenheid
online marketing specialisten
+
jaar ervaring

Bovenaan in Google komen?

Wilt u goed gevonden worden in de top van Google? Laat een gratis SEO scan uitvoeren en u weet direct wat uw online kansen zijn!

Bovenaan in Google komen zonder gedoe

Denkt u dat bovenaan in Google komen voor uw bedrijf onmogelijk is? SEO-Optimalisatie.com wil graag bewijzen dat wij ook uw bedrijf op weg kunnen helpen naar de top van Google. Wij maken gebruik van zoekmachine optimalisatie voor structureel online succes. Met onze unieke technieken en strategieën komt uw website bovenaan in Google. Wij gaan niet over één nacht ijs en zullen eerst een grondig vooronderzoek uitvoeren. Wij analyseren eerst wie uw doelgroep is en wat uw doelstellingen, kansen en bedreigingen zijn. Op basis daarvan stellen wij een plan van aanpak op.

Een belangrijke vraag is op welke doelgroep u zich richt met uw producten of diensten. Bevindt uw doelgroep zich in heel Nederland of slechts binnen een bepaalde regio of plaats? Daarnaast is het van essentieel belang om uw doelstellingen helder te formuleren. Al deze informatie zorgt in combinatie met uitgebreide informatie over uw product voor een stevig fundament en een selectie van de beste zoektermen. Vervolgens kijken wij wat de kansen en bedreigingen zijn van deze zoektermen. Hoe vaak wordt er gezocht op de betreffende zoekwoorden? Op welke zoekwoorden is de concurrent actief? Wat doet de concurrentie en hoe kunt u zich daarvan onderscheiden? Met het antwoord op deze vragen kunnen wij de beste zoekwoorden selecteren; zoekwoorden die u het meeste rendement opleveren. Bovenaan in Google komen is niet het moeilijkste deel van SEO optimalisatie. Het is veel meer een kunst om in de top van Google te komen op posities die rendement bieden!

Onze voordelen op een rij

Met de SEO specialist SEO-Optimalisatie.com gaat het lukken om met uw website in de top van Google te komen. Dit levert unieke voordelen op:

✓  We zijn betaalbaar
✓  Maandelijks opzegbaar
✓  Gegarandeerd online succes
✓  Geen minimale doorlooptijd
✓  Geen kleine lettertjes
✓  Geen vakjargon maar heldere taal
✓  Alle resultaten dagelijks volgen in een real-time dashboard
✓  Altijd één vast contactpersoon
✓  No-nonsense mentaliteit: afspraak = afspraak

Betaalbaar bovenaan in Google

SEO-Optimalisatie.com is wars van dikdoenerij en u hoeft dus niet mee te betalen aan dure kantoren, managers en lease auto’s. Wij werken altijd op basis van een vast laag uurtarief.

Maandelijks opzegbaar

Wij binden onze klanten niet door complexe wurgcontracten. We hebben liever dat u er zelf voor kiest om klant te blijven. Al onze werkzaamheden zijn maandelijks opzegbaar.

10 jaar ervaring

Zoekmachine optimalisatie is ons op het lijf geschreven. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring en de klanttevredenheid is hoog. Ook uw bedrijf laten wij scoren in Google!

Hoe komt u bovenaan in Google?

Wij zetten elke stap om uw website bovenaan in Google te krijgen zorgvuldig en analyseren telkens of het ook resultaat oplevert. Want wat wilt u nu precies? In de top van Google komen of meer omzet? Wij denken het laatste en daar maken wij ons hard voor. De drie belangrijkste factoren die wij inzetten om hoge posities in Google te halen zijn: techniek, content en populariteit.

Techniek

Een eerste vereiste is een website die technisch helemaal op orde is. Google stelt vele criteria waar uw website aan moet voldoen als u bovenaan in Google wilt komen. Zijn er moderne technieken toegepast bij uw website? Is uw website adres volgens de regels opgebouwd? Heeft uw website een mobielvriendelijke versie? Deze technische aanpassingen zijn vrij eenvoudig uit te voeren als u een website heeft die is gebouwd met een open source CMS systeem. Het is heel belangrijk dat uw website goed geconfigureerd staat. Als u goed wilt scoren in Google is een goed fundament een voorwaarde en daar zorgen wij voor!

Online marketing resultaten waar wij trots op zijn!

Content

U zult begrijpen dat de inhoud van uw website essentieel is. Als u wilt dat een zoekwoord hoog scoort in Google dan zult u Google moeten overtuigen dat uw website de meest relevante informatie biedt op basis van dit zoekwoord. De teksten op uw website moeten daarom kwalitatief zijn en doorspekt met zoekwoorden. De slogan ‘Content is king’ is zeker van toepassing als u met uw website in de top van Google wilt komen. Door bezoekers van uw website relevante informatie te bieden over uw dienst of product zal Google uw website als een autoriteit zien.

Populariteit

Is uw website populair? Ook daar gaat SEO-Optimalisatie.com aan werken. Google waardeert populariteit enorm, maar wat houdt populariteit precies in? Aanwezig zijn op de social media is een pre en de hoeveelheid interacties geven een indicatie over de populariteit van uw website op het internet. Verwijzen er veel mensen naar uw website? Ook dat speelt een rol om hoger in Google te komen. Deskundig social media gebruik en kwalitatieve links zorgen ervoor dat Google uw website ziet als een autoriteit met als resultaat een hogere positie in Google.

Staat u al bovenaan in Google?

Natuurlijk wilt u weten of onze online marketing resultaat heeft. Daarom biedt SEO-Optimalisatie.com alle internet marketing klanten een gratis Online Dashboard aan. Hier kunt u dagelijks alle real-time resultaten zien die online geboekt zijn. U ziet op welke positie u staat en welke concurrenten nog boven u staan. Zoekmachine optimalisatie is meetbaar en u ziet precies wat het effect is van onze werkzaamheden.

Doe niet alsof u een autoriteit bent: wees een autoriteit!

Klaar voor meer online succes? Ontvang een gratis SEO scan!