In-Syn

Omzet is verdubbeld tegen lagere marketingkosten!

19.875

Extra website bezoekers per maand!

100+

Zoekwoorden op 1e pagina van Google na 3 maanden!

42

Zoekwoorden in de top 3 van Google!

Verdubbeling van omzet door SEO

De omzet van de website In-Syn.nl is verdubbeld na de online marketing inzet van HV Media.

HV Media heeft een pro-actieve rol in de complete online performance van In-Syn.nl. Naast een degelijke zoekmachine optimalisatie, die de website op topposities in Google bracht in een zeer concurrerende markt, hebben we ook de geoptimaliseerd met het oog op conversies.

Beste zoekwoorden
  • paragnost
  • paragnosten
  • tweelingzielen
  • medium bellen
Bedrijf
In-Syn

Over In-Syn.nl

In-Syn is een online platform dat sinds 2008 holistische consultatie beschikbaar stelt voor iedereen. Wanneer men het mentaal of geestelijk zwaar heeft, kan men de consulenten van In-Syn bereiken. Dit kan telefonisch of per chat. In-Syn staat voor holistische consultatie die volledig anoniem, integer en onbevooroordeeld is.
“HV Media is een zeer geschikte partij. Wij dachten dat het onmogelijk was om in Google bovenaan te komen op zoekwoorden als ‘mediums’ of ‘paragnost’. HV Media bewees het tegendeel. We worden op alle zoekwoorden gevonden en onze omzet is hierdoor meer dan verdubbeld! Daarnaast zijn de contactmomenten erg prettig. Lekker recht door zee en straight. Henri schroomt niet om mee te denken met het groeiende bedrijfsproces. Hij denkt pro actief mee om te kunnen blijven groeien. HV Media is een bureau zonder poespas. Top club!”
Marc Hessing
Eigenaar, In-Syn

100+ zoekwoorden op 1e pagina van Google.

Tijdens dit zeer succesvolle SEO project is de omzet van In-Syn verdubbeld, terwijl de kosten voor marketing drastisch zijn verlaagd. Het Google adverteerbudget is behoorlijk verminderd en de investering van SEO werpt goed zijn vruchten af. In totaal staan inmiddels meer dan 100 zoekwoorden op de eerste pagina van Google. Daarnaast staan er 70 zoekwoorden in de top 5 van Google, waarvan zelfs 42 zoekwoorden de top 3 van Google hebben bereikt!

Ontvang een gratis SEO scan!

Ook beter gevonden worden? Ontvang direct uw online kansen!