Safeguard

Nieuwe klanten als BAM en KPN wisten Safeguard nu te vinden!

296

Extra website bezoekers per maand!

43

Zoekwoorden op 1e pagina van Google na 3 maanden!

24

Zoekwoorden in de top 3 van Google!

Doelgericht de juiste bezoekers bereiken

HV Media is verantwoordelijk voor de online marketing van Safeguard. Van het opzetten van een sterke SEO strategie, tot het optimaliseren van de conversies binnen de website.

Beste zoekwoorden
  • bhv software
  • bhv app
  • bhv alarmering
Bedrijf
Safeguard

Over Safeguard

Safeguard is in een paar jaar uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van BHV software. Safeguard helpt u met het optimaliseren van alle processen op het gebied van BHV en veiligheid binnen uw bedrijf.  
Mede-eigenaar, TopKunstgras
“Henri heeft ons zeer goed geholpen, binnen 6 maanden stond onze dienst bij alle geoffreerde zoekwoorden op de eerst pagina van Google en soms zelfs op 1. Wij kunnen Henri en HV Media zeker aanraden.”
Ingmar Vroege
Eigenaar, Safeguard

24 zoekwoorden op 1e pagina van Google.

HV Media verzorgt de complete online marketing voor Safeguard. Online wordt Safeguard gevonden door de juiste bedrijven. Bedrijven die op gerichte zoekwoorden als “BHV app“, “BHV alarmering” en “BHV software” zoeken, komen nu terecht bij Safeguard. Op deze manier kan Safeguard de moderne toepassing wegzetten bij een reeks nieuwe klanten. Dankzij de inspanningen van HV Media scoort Safeguard op meer dan 94 zoekwoorden op de eerste pagina van Google.

Ontvang een gratis SEO scan!

Ook beter gevonden worden? Ontvang direct uw online kansen!